jueves, 1 de julio de 2010

Jesuralem






















Després d'unes setmanes de inactivitat al blog ja torno a estar al peu del canó. Durant aquest darrers quinze dies he fet una immersió dintre del món religiós, però tranquils no m'he convertit a res encara... Juntament amb la Lourdes hem estat viatjant per Israel i Palestina (a dia d'avui encara no tenim clar caps dels dos què és Israel i què es Palestina), i la experiència ha sigut totalment gratificant, enriquidora i poc clarificadora. O sigui, que vam marxar amb moltes preguntes i em tornat amb quasi les mateixes preguntes i més. Per tant, pel que fa a preguntes i respostes el balanç és decebedor... La foto que he posat és una estampa típica de Jesuralem: es tracta de la Via Dolorosa, un carrer situat dintre del barri musulmà i que porta directament de la Porta de Damasc al Mur de les Lamentacions. A la foto podem veure tres ultraortodoxos jueus caminant entre musulmans i de fons un edifici que és la casa que Ariel Sharon té a Jerusalem. Més contrastos impossible!!!

2 comentarios:

  1. Hombre, ya pensava que thavies convertit, no thauras dixat tirabuixons al cabell. Per cert, espero que la Lurdes i tu us hagueu fet la tradicional foto amb una corona de llore. Aixi ho marca la tradicio que van iniciar carod i maragall. Salut i records a la Lurdes.
    Enric

    ResponderEliminar
  2. Eiii!!! Pues la veritat es que per les botiguetes del zoco vam veure molta parafernàlia religiosa però a cap lloc vam trobar la famosa corona de llorer. Jo penso que Maragall la va portar desde Barcelona amagada a la butxaca...

    ResponderEliminar