viernes, 5 de agosto de 2011

Los amigos de PeterHe de confesar que a casa estem enganxat a la Sexta3. Les pel·lícules que fan no són res de l'altre món i tampoc és que siguin de rabiosa actualitat, però sempre acabem el zapping en aquest canal. L'altre dia van fer "Los amigos de Peter", gran pel·lícula en el seu moment però que no ha acabat d'envellir massa bé, tot i això, jo li tinc molta simpatia pels seus actors i especialment per la banda sonora. Sempre recordaré, fa mil anys, que va triomfar molt una pel·li anomenada "Quatro bodas y un funeral", no sé si us sona? Tothom flipava amb la història, amb Hugh Grant, i sobretot amb la música, qui no recorda "Love is all around" dels ensucrats Wet Wet Wet...? Doncs jo tinc un amic que en aquella època hem va dir: "Deixa't de tonteries, la que has de veure és Los amigos de Peter, parla del mateix però sense sucre". I realment va ser una recomanació molt bona, la vaig tindre molts anys guardada en VHS, i quant es va imposar això del e-mule va ser una de les primeres que em vaig baixar.

El començament de la pel·lícula és genial, i no em refereixo a l'escena del ball a la festa, sinó quant surten les lletres i de fons apareixen imatges i fotografies que repasen tot el que van ser i significar els anys vuitanta i, no hem d'oblidar-ho, tot això mentres sona de fons "Everybody wants to rule the world" dels Tears for Fears. No és un repàs exahustiu de la historia dels vuitanta, però enllaça molt directament amb els records que jo tinc d'aquells anys.

Si és una pel·li que teniu oblidada us aconsello que la rescateu...Tears for fears - Everyboy wants to rule the worldNo hay comentarios:

Publicar un comentario