martes, 12 de abril de 2016

Diada Minyons de Terrassa 2015
(A punt de començar, o començada, la nova temporada castellera aprofito per posar les fotos i una petita crònica de la darrera diada que vaig viure l'any passat...)


Quan el dia comença amb una garnatxa de Batea acompanyant un bon esmorzar, el dia només pot anar mes que bé. I així és com va començar la meva primera diada castellera a Terrassa, amb un esmorzar, bon vi i bona companyia (Albert, Barruz i Nando va ser fantàstic!). A partir d'aquí tot bastant rodat, un oratge agradable, una llum espectacular per fer fotos, i sobretot una colla castellera en estat de gràcia: els Minyons de Terrassa.

La invitació de l'Albert Villena per gaudir i fotografiar la diada de la seva colla desde primera línia em va fer vindre salivera, el gran moment dels Minyons i que facin fàcil el que fa pocs anys es veia com a casi impossible era un repte que no podia deixar passar. I com moltes vegades passa en aquestes ocasions, la realitat va superar la ficció, els Minyons de Terrassa es van cascar una de les millors actuacions de la historia castellera: 4 de 10 amb folre i manilles (inèdit fins llavors, o sigui, carregat per primera vegada i descarregat per primera vegada en aquesta diada), 3 de 10 amb folre i manilles (per ells ja tot un clàssic, carregat i descarregat "sense massa problema"), pilar de 8 amb folre i manilles (carregat i descarregat) i 3 de 9 amb folre i agulla ("només" carregat).  Els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sants van acompanyar als Minyons en aquesta diada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario