sábado, 12 de noviembre de 2011

Berlin
Mai podia imaginar que Berlín m'agrades tant (ni tant sols durant aquell sopar de fa mil anys amb la Neus i Xavier). Sempre que pensava en grans ciutats europees aprareixien per la ment Londres, París, Roma, Barcelona... però mai Berlín. Tant lluny ens cau? Jo crec que potser estic una mica "anglonalitzat" (paraula acabada d'inventar per mi?), vull dir que fins ara em tirava molt més la Gran Bretanya (crec que hi te molt a veure tot el tema musical), fins al punt que sempre he dit que almenys una vegada a l'any s'ha d'anar a Londres, encara que jo no ho cumpleixi. Però tot això s'ha acabat, la capital alemanya m'ha atrapat, fins al punt que si faig una llista de ciutats on voldria anar a viure, crec que Berlín seria la primera... I llavors és quant arriva la pregunta fatal: i perquè? Doncs no ho tinc massa clar ja que amb els sis dies que hi he estat no puc fer una valoració molt precisa, però he trobat una ciutat molt viva, molt jove, molt inquieta, molt oberta, molt segura, i sobretot molt real... Estic una mica fart de la Barcelona mega-ultra-super moderna i mega-ultra-super cara. Perdoneu però algú ho havia de dir! A més a quina ciutat conviuen en total harmonia cotxes, tramvies, bicicletes, peatons...? Doncs a Berlín!

I he disfrutat moltíssim fent fotos, he trobat que Berlín és una ciutat molt cosmopolita però totalment enganxada al seu passat. Adjunto el link al meu Flickr on podeu veure més fotos www.flickr.com/photos/labolainfinita/

I la cançó que toca posar, com no podia ser de cap altra manera, es titula "Berlin" i es de Matthew Herbert, tota una meravella minimalista.


Berlin by Matthew Herbert on Grooveshark

2 comentarios:

  1. Ja veig que Berlin t'ha atrapat. Per tornar-hi. Falten tantes coses per veure, els colors són completament diferents, al maig és tot verd, a la tardor taronges i marrons, boniques fotografies. Quan ens veiem ja explicaràs. Neus

    ResponderEliminar
  2. Eiiii Neus!!! Crec que Berlín ha de ser una ciutat genial i molt diferent tot l'any. Ja parlarem quant ens veiem!!! Records a tota la family!!!

    ResponderEliminar