viernes, 6 de abril de 2012

Contra les retalladesEl segle passat es va passar dels feliços vint als tristos trenta, aquest segle estem passant dels feliços zero als tristos deu... Vivim en un Món globalitzat on tot està controlat per uns éssers anomenats "Mercats", és com una espècie de Show de Truman  (on tots sóm Truman), a més els Mercats no estan sols sinó que tenen gent que treballa per ells, els anomenats equips de fútbol (també coneguts com l'opi del poble), és una espècia de droga (cara) que fa dormir a la gent i així no pensen en la crua realitat (retallades de llibertats, atur, polítics corruptes, privatització de la sanitat i l'educació, etc). Tot i això, algú hi ha que, de quant en quant, es desperta i surt al carrer a cridar i manifestar-se, aquest "algú" es un percetatge mínim del total de la població. Llavors aparèixen les forçes d'ordre públic (que treballen per als "Mercats") i que, a Catalunya, estan controlades pel Conseller d'Interior (també conegut com Conseller "Doncs") i llavors comencen a repartir garrotades i boles de goma contra els protestants (s'ha de llegir no en sentit religiós). En aquest punt es quant tota la maquinària propagandística dels "Mercats" es posa en funcionament i fan que nosaltres (la gent normal) ens sentim una colla de delinquents sense cap tipus d'escrúpul (ara és quant aconsello visionar i escoltar les darreres declaracions del Conseller "Doncs", de qualsevol polític del PP o de la caverna mediàtica mesetària). En aquest punt és quant penso: "Joder, pues si qualsevol persona de les que van sortir a manifestar-se a qualsevol de les manifestacions convocades per qualsevol col·lectiu no vinculat a partits polítics o sindicats és molt més intel·ligent que la gent que està governant aquest puto país..."

I la cançó la poso en català perquè així tots sabrem de que parla...El temps está canviant by Gerard Quintana-Jordi Batiste on Grooveshark

1 comentario:

  1. Completament d'acord amb tu, jo es que ja estic tant indignada que ni miró la televisió ni vull saber res mes de tota aquesta miseria i dels miserables que estan fent totes aquestes barbaritats i a mes a mes jo no els he votat!!!

    Fins aviat,

    ResponderEliminar